AK Parti Kumluca İstişare Toplantısı yapıldı

AK Parti Kumluca İstişare Toplantısı yapıldı -İl Başkanı Köse: -AK Parti hizmet partisi, diğerleri ise ideoloji partisidir. Halkımız da bunu çok iyi biliyor


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Partinin hizmet partisi, diğerlerinin ise ideoloji partisi olduğunu, bunu da vatandaşların çok iyi bildiğini söyledi.
     AK Parti Kumluca İlçe İstişare Toplantısı, İl Başkanı Mustafa Kösenin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Köse, 10 yıldır iktidar olan AK Partinin her geçen gün güçlendiğini, vatandaşın teveccühünü kazandığını söyledi.
     Tüm Türkiyede olduğu gibi Antalyada da AK Partinin her geçen gün oylarının arttırdığını kaydeden Köse, ancak buna inanmak istemeyen özellikle CHPnin çeşitli iddialarla vatandaşları kandırmaya çalıştığını iddia etti.
     Siz uydurma anketlere bakmayın diyen Köse, Biz de anket yapıyoruz, bugün Antalyada oy oranımız son seçimlerde aldığımız orandan 5 puan daha yüksek. Ama muhalefet bunu kabul etmiyor, kendine göre anketler açıklayarak kendilerini önde göstermeye çalışıyorlar. Ancak şunu hiç unutmasınlar ki, AK Parti hizmet partisi, diğerleri ise ideoloji partisidir. Halkımız da bunu çok iyi biliyor dedi.
     AK Partili bir belediyenin değerinin o beldede, ilçede, il yaşayan insanlar tarafından iyi bilinmesi gerektiğini ifade eden Köse, bunu da en iyi anlayanların belediyelerden istedikleri hizmeti alamayan vatandaşlar olduğunu bildirdi.
     Köse, şöyle konuştu:
     Bizim genel başkanımız, yerel yönetimlerde belediye yönetiminde çığır açmış bir liderdir. Antalya Büyükşehir Belediyesinde yönetim CHP zihniyeti olduğu günden bu yana hizmetlerle değil, skandallar, hizmet üretememeleri konuşulmaktadır. Ama biz bu konuda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Kendimiz doğru anlatarak, yerel ve genel yönetimde doğru bilgiler vermeliyiz. O zaman halkımız bizi onaylayacak, doğru tercihte bulunacaktır. 2001 yılında adeta bir enkaz devralmıştık. Bankalar batıktı, enflasyon nerelerdeydi. Ama bugün enflasyon tek haneli rakamlarda, işsizlik her geçen gün azalıyor. Dünya genelinde ekonomik krizler yaşanırken, Türkiye güvenilir bir ülke olarak her geçen gün ekonomisi büyüyor.
     AK Parti üzerinden Cumhuriyet ve milliyetçilik tartışması yapıldığına dikkat çeken Köse, Cumhuriyetçi ve milliyetçi olmanın en önemli şartının herkesin ülkesine en iyi hizmeti vermekten geçtiğini, bu konuda da hiç kimsenin bir AK Partiliden daha fazla ne Cumhuriyetçi ne de milliyetçi olamayacağını belirtti.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da son 5 yıl içinde ilçede birçok önemli hizmete imza atıldığını, bunda en büyük payın istikrarlı bir parti ve halka hizmet sevdası olan bir yönetim anlayışının olduğunu söyledi.
     Bir önceki seçim beyannamesinde kendilerinin ilçede eğitimden sağlığa, sosyal ve kültürel etkinliklerden diğer kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerine kadar bazı sözler verdiklerini anlatan Çetinkaya, geriye dönüp baktıklarında verdikleri sözlerin birçoğunun gerçekleştiğini, bunu da en iyi şekilde ilçede yaşayan insanların gözlemlediklerini belirtti.
     AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ise parti olarak halkın sorunlarının çözümü için gece gündüz demeden çalıştıklarını, bu konuda belde köy ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinleyip birlikte çözüm yolları aradıklarını ifade etti.
     Toplantı sonunda AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve İlçe Başkanı Arif Yavuzer tarafından teşkilat içinde en fazla üye çalışması yapan Tuncay Avcıoğluna plaket verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Kumluca İstişare Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER