AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Yürütme

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Yürütme Toplantısı -Toplantıya, Milletvekili Bal, İl Başkanı Saraçoğlu ve ilçe başkanları katıldı


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Yürütme Toplantısı yapıldı.
     AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, toplantıda, bakanlıklarla ilgili konularda ilçe başkanlarının isteklerini takip ederek, el birliğiyle ihtiyaçların giderileceğini bildirdi.
     İl Başkanı Kamil Saraçoğlu da 30 Eylülde Ankarada gerçekleştirilecek Büyük Kongrenin, Türkiye için önemli bir gün olduğunu ve bu günün kendilerinin bayramı olduğunu söyledi.
     Arena Spor Salonunda düzenlenecek kongrede Kütahyayı temsilen yerlerini alarak bu coşku ve sevince ortak olacaklarını ifade eden Saraçoğlu, şöyle konuştu:
     Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın açıklayacağı 2023 vizyonu ve yol haritasını içtenlikle dinleyerek, buradan göstereceği hedefleri kendimize görev edinip çalışmalarımızı bu yolda sürdüreceğiz. Büyük Kongre sonrası Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Genel Merkez kadrolarının destekleri ve çalışmalarıyla inşallah tüm yurtta olduğu gibi Kütahyada da tüm teşkilatlarımızla vatandaşlarımıza layık oldukları hizmetin en mükemmelini sunmaya devam edeceğiz. Şimdiden Büyük Kongremizin ülkemize, tüm AK Parti teşkilatlarına hayırlı olmasını diler, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğana Allahtan üstün başarı ve sağlık dolu çalışma hayatı temenni ederiz.
     Daha sonra söz alan İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş ve partinin ilçe başkanları, yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Yürütme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER