AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir:

AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir: "Akhisarlı muhtarların çözüm sürecine katkı için doğu gezisi yapmak istemeleri, herkes tarafından örnek alınması gereken bir davranış"


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisarlı muhtarların "çözüm süreci"ne katkıda bulunmak amacıyla doğu illerini gezmek istemesinden mutluluk duyduğunu belirterek, bu davranışın herkesim tarafından örnek alınması gerektiğini vurguladı.
     Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Gölet Sağlıklı Yaşam Merkezinde Akhisarlı muhtarlar ve şehit aileleri ile kahvaltıda bir araya gelen Aydemir, konuşmasında, Akhisarlı muhtarların çözüm sürecine katkıda bulunmaları adına doğu illerini gezmek istediklerine dair talebin kendisine geldiğini söyledi.
     Bu talepten mutlu olduğunu dile getiren Aydemir "Akhisarlı muhtarların çözüm sürecine katkı için doğu illerini gezmek istemeleri, herkes tarafından örnek alınması gereken bir davranış. Bütün vatandaşlarımızın da bu düşüncede olması gerektiğine inanıyorum. Muhtarlar derneği başkanımıza ve muhtarlarımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
     Türkiyenin büyüyen ekonomisiyle dünya büyük devletleri arasına girdiğini, 10 yıl önce IMFnin kapısında borç almak için beklerken, bugün IMFye borç verir duruma geldiğini ifade eden Aydemir, İsrailin Türkiyeden özür dilemesinin nedeninin de Türkiyenin ulaştığı konum olduğunu vurguladı.
     Toplantıya Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Meclis Üyeleri, merkez ve köy muhtarları ile şehit aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Özdemir
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER