AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş:

AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş: İzmir-Ankara arasındaki karayolumuza, 2013 yatırım programı ile 22 adet alt ve üst geçit yapılacak


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İzmir-Ankara arasındaki karayoluna 22 alt ve üst geçitin yapılacağını bildirdi.
     Yurttaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde özellikle Manisa-Turgutlu ve İzmir-Ankara Devlet Karayolu üzerinde kavşaklarda meydana gelen ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların çoğalması ile birlikte bunları önlemek için çalışmalar yapıldığını ve projelerin gerçekleştirilmesi için karayolları bölge müdürlüğünün çalışmalara başlayacağını anlattı.
     Muzaffer Yurttaş, şunları söyledi:
     Yollarımızdaki çalışmalar devam ediyor. İzmir-Ankara yolunu Selendi ilçesine bağlayan duble yolun yapım çalışmaları tamamlandı. Bölünmüş yol çalışmalarımız var. Salihli-Gölmarmara yolu yakında bitirilecek. Kula-Eşme arasındaki yol tamamlanmak üzere. Salihli-Alaşehir arasındaki duble yol çalışması ve yonca kavşak çalışması tamamlanmak üzere.
     Duble yollar yapıldıktan sonra kazalar azaldı. 112 Acil Servis çalışanlarıyla yaptığımız görüşmelerde yollarda kazaların düştüğünü ancak kavşaklarda kazaların meydana geldiğini söylediler. İzmir-Ankara arasındaki karayolumuzda 2013 yatırım programı ile 22 adet alt ve üst geçit yapılacak. İzmirden kalkan bir araç hiçbir kavşağa takılmadan Ankaraya ulaşacaktır. Manisa-Turgutlu arasındaki kavşakta hayatını kaybeden insanlarımız var. Bu kavşağın projesi hazırlandı. İhalesi yapıldı ve yapım çalışmalarının başlaması için bölge müdürlüğümüzle görüşeceğiz ve en yakın zamanda buradaki sorunun aşılmasını sağlayacağız.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER