AK Parti Milletvekili Mazıcıoğlu:

AK Parti Milletvekili Mazıcıoğlu: -Bor Tuzları, Trona ve Asfaltit Madenleri ile Nükleer Enerji Hammaddelerinin İşletilmesini, Linyit ve Demir Sahalarının Bazılarının İadesini Düzenleyen Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Bor Tuzları, Trona ve Asfaltit Madenleri ile Nükleer Enerji Hammaddelerinin İşletilmesini, Linyit ve Demir Sahalarının Bazılarının İadesini Düzenleyen Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının alt komisyona gönderildiğini bildirdi.
     Mazıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, üyesi olduğu TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunun AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı başkanlığında toplandığını belirtti. Mazıcıoğlu, şunları kaydetti:
     Bor Tuzları, Trona ve Asfaltit Madenleri ile Nükleer Enerji Hammaddelerinin İşletilmesini, Linyit ve Demir Sahalarının Bazılarının İadesini Düzenleyen Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının ele alındığı toplantıda, tasarı alt komisyona gönderildi. 14 Haziran 2012 Perşembe günü toplanan komisyonda alınan kararla bor, uranyum, toryum madenlerinin üretim ve zenginleştirme aşamasında bazı işlerin hizmet alımı yoluyla gerçekleştirilebilmesine olanak sağlayan tasarı, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda alt komisyonda görüşülecek. Benim de görev aldığım bu komisyonun hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Mazıcıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER