AK Parti milletvekilleri Kızılörende iftar yemeğine

AK Parti milletvekilleri Kızılörende iftar yemeğine katıldı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sadık Yakut ve Yaşar Karayel Kızılören beldesinde iftar yemeğine katıldı.
     İftardan önce milletvekilleri, İncesu ilçesinde esnafları ziyaret ederek, ramazanlarını tebrik etti. Kızılören beldesindeki Kuran kursunda iftar yemeğine katılan milletvekilleri vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.
     TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut burada yaptığı açıklamada,Ramazan ayı nedeniyle il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.
     Yakut, Partiler, milletvekilleri ve siyasetle uğraşan herkes, sadece seçim dönemlerinde ilçeleri, beldeleri ve köyleri gezerler. Aradan dört sene geçtikten sonra bir daha gelerek oy isterler. Ancak AK Parti olarak bizler bu geleneği değiştirdik. Ramazanda, bayramda, tatillerde vatandaşlarımızın yanındayız. Meclis dokuz ay çalışıp, 3 ay tatile girdi diye, biz milletvekilleri olarak tatil yapmıyoruz. Seçim bölgelerimizde vatandaşlarımızla birlikteyiz. Bu kapsamda da İncesu ilçemizde esnafı ziyaret ettik dedi.
     Milletvekili Yaşar Karayel de, ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarla iç içe olduklarını belirtti. Karayel, şunları kaydetti:
     Ramazanın bereketi içerisinde İncesu ilçesinde esnafı ziyaret ettik. Kızılören beldesinde yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yaptık. Ramazan ayı boyunca ilçe, belde ve köylerimizi ziyaret ederek onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayı bereketli bir ay. Dostluğun, kardeşliğin, barışın hoşgörünün özellikle fakir ve fukaranın gözetildiği bir ay. Gittiğimiz yerlerde iyilik ve güzelliklerle karşılanıyoruz bunlarda bizleri mutlu ediyor. Ramazan ayı boyunca bu ziyaretlerimiz devam edecek.
     İftar sonrasında milletvekilleri, vatandaşlarla beldenin gelişmesi için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti milletvekilleri Kızılörende iftar yemeğine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER