AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Yatırımlar

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Yatırımlar daha da artacak, tüm illerimiz yükselişini sürdürecek


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Türkiyenin gelişmesi ve kalkınması için yatırımların daha da artırılacağını söyledi.
     Demir, Gülsan Sanayi Sitesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Partisinin İl ve Canik ilçe teşkilatından partililerin katıldığı ziyarette esnafın sorunlarını dinleyen Demir, hükümet çalışmalarını anlattı.
     Çeşitli iş alanlarında faaliyet gösteren esnafla birebir görüşen Demir, uğradığı iş yerlerindeki çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Sanayi içerisinde kemençe imalatı yapan esnafın iş yerinde ise eline kemençeyi alan Demir, yay ile üç telden ses çıkarmaya çalıştı. Birkaç denemeden sonra başarı sağlayan Demir, kemençe ustalarının yardımıyla Karadeniz yöresi şarkılarından kısa nakaratlar çaldı.
     Gezi sırasında açıklamalarda bulunan Demir, Türkiyede her alanda yatırımların daha da artacağını kaydetti.
     Türkiyenin hızlı değişim ve dönüşümünün yatırımlarla desteklenmesi gerektiğini ifade eden Demir, Kollarımızı sıvadık, çalışmaya başladık. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi, refah düzeyinin artması, dünyanın sayılı ülkeleri arasında yerini alması için çalışıyoruz. Aldığımız vekaletin sorumluluğuyla hizmetimizi sürdürüyoruz. Bu zamana kadar birçok yatırım yapıldı. Bu yatırımlar daha da artacak, tüm illerimiz yükselişini sürdürecek dedi.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Yatırımlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER