AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Samsunlu esnaf, iş adamı ve sanayici ortaklık kültürünü benimseyerek yatırımlar yapmalı


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsunlu esnaf, iş adamı ve sanayicilerin ortaklık kültürünü benimseyerek yatırımlar yapması gerektiğini bildirdi.
     Demir, Samsun Batı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Abdülkadir Samangül ve üyelerle bir araya geldi.
     Sermayelerin birleştirilerek modern yaşama uygun yatırımlar yapılması gerektiğini söyleyen Demir, Artık büyük düşünme zamanıdır. Küçük, büyük herkes birleşerek ayakta durmalı. Birlikten kuvvet doğar. Samsunlu esnaf, iş adamı ve sanayici ortaklık kültürünü benimseyerek yatırımlar yapmalı dedi.
     Kooperatif aracılığıyla şehrin Toybelen mevkisi tarafında modern bir sanayi sitesi kurulmasının planlandığını ifade eden Demir, şunları kaydetti:
     Modern şehirlerin içinde sanayi olmaz. Şehri, sanayiciyi, üreticiyi rahatlatan çalışma ortamları kurulmalı. Bu sebeple Batı Sanayi Sitesi Kooperatifinin projesini isabetli buluyorum. Kooperatifinizle ilgili üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Altyapısıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal tesisleri ve eğitim merkezleriyle Türkiyede model olacak bu sanayi sitesinin bir an evvel Samsunda hayata geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu projenin hayata geçmesiyle umuyorum ki, sanayici ve esnaf işlerini ve kapasitesini büyütüp, geliştirip geleceğe de umutla bakacaktır.
     Samangül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Ziyarete, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER