AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran:

AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran: Siirtin sanayileşmesi için çaba harcıyoruz


SİİRT (A.A) - AK Parti Siirt Milletvekili ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı Afif Demirkıran, Siirtin sanayileşmesi için çaba harcadıklarını söyledi.
     Demirkıran, Sanayi ve Ticaret Odası Başkan vekilleri Nedim Kuzu ve F.Özgür Çalapkulu eşliğinde gofret fabrikası ile yeni üretime geçen kesme şeker tesisinde incelemelerde bulunarak, girişimcilerin sorunlarını dinledi.
     Devletin bölgede yapılacak yatırımlara önemli destekler verdiğini hatırlatan Demirkıran, yatırımcıların bu desteklerden yararlanmaları için özel çaba harcadıklarını söyledi.
     Demirkıran, gofret fabrikasının 26 kentte ürün gönderdiğini, yeni faaliyete geçen kesme şeker üretim tesisinde ise günlük 50 ton şeker üretimi yaptığını ifade ederek, Bunlar sevindirici gelişmelerdir. Tesisler aynı zamanda işsizliğin azaltılmasına katkı yapıyor. Bunları daha büyük tesislerin takip edeceğine inanıyorum. Ancak bunun bir an önce gerçekleşmesi için de, yatırımcılarımızın verilen destekler konusunda sürekli bilgilendirilmeleri gerekmektedir. Yatırımcılarımızın da söz konusu desteklerden yararlanmalarını istiyoruz. Bu konuda önlerine çıkacak engelleri aşmaları içinde gerekli her türlü desteği vereceğiz. Siirtin sanayileşmesi için çaba harcıyoruz dedi.
     Nedim Kuzu ise yatırımcılara verdiği destekten dolayı Demirkırana teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin yatırımcılara moral verdiğini belirtti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen - Zekeriye Güneş / Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER