AK Parti Siyaset Akademisinden

AK Parti Siyaset Akademisinden Kaymakam Güldibine ziyaret


MERSİN (A.A) - AK Parti Siyaset Akademisinin Mersin ve Tarsustaki yöneticileri, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibini ziyaret etti.
     AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Emin Ünalan, ziyarette yaptığı konuşmada, Tarsus Kültür Merkezinde başlayacak akademi eğitim çalışmalarında, başta Büyükşehir Yasası olmak üzere Türkiye ve dünya gündemi gibi konuların anlatılacağını söyledi.
     Haftada iki gün yapılacak eğitimlerin toplam 16 ders ve 32 saat olarak belirlendiğini ifade eden Ünalan, şöyle devam etti:
     Akademi, AK Parti tarafından sürdürülen bir eğitim faaliyeti. Ancak parti ve siyasal görüş ayırt edilmeksizin 18 yaşın üzerindeki her vatandaşa açık. Siyaset Akademisi eğitim projesi birçok ülke için önemli bir model. AK Partinin birer mensubu olarak bizler de değişen dünyanın siyaset, kültür, ekonomi ve sosyal farklılıkları öğrenmek ve bunları uygulamak için bu tür eğitim programlarını çok önemsiyoruz. Yıllardır Siyaset Akademisi, binlerce teşkilat mensubumuzun yanı sıra yine binlerce vatandaşa siyasetin ve millete hizmet etmenin ne demek olduğunu anlatmaya çalışıyor.
     Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti heyetine başarı dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Siyaset Akademisinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER