AK Parti Tarsus İlçe teşkilatının köy

AK Parti Tarsus İlçe teşkilatının köy gezileri


MERSİN (A.A) - AK Parti Tarsus İlçe teşkilatının köy gezilerini sürdürdüğü bildirildi.
     İlçe teşkilatından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, İlçe Başkanı Hakkı Meniz, İl Genel Meclis üyesi İbrahim Gül ile Mehmet Yıldız köy ziyaretleri kapsamında Boğazpınar, Kurtçukuru, Sandal ve Kaburgediği köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinlediler.
     AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, ziyarette her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirterek, Bu gün seçim yok. Bizler seçimden seçime vatandaşı hatırlayan siyasetçi profilini yıktık. Bu gün sizlerin sorunlarını dinleyip, çözüm üretmek için İlçe Başkanımız, İl genel Meclis üyelerimizle birlikte sizlerin huzurunuzdayızdedi.
     İlçe Başkanı Hakkı Meniz de, AK Partinin Milletvekilleri ve teşkilatların vatandaşa hizmet etme noktasında can siperane çalıştığı ifade ederek Bizim iktidarımız vatandaşa efendilik etmek için değil, hizmetkarı olarak çalışmak için göreve talip oldukdiye konuştu.
     Köylülerimizin yaşam standartlarını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Meniz, şunları kaydetti:
     Köylerimizin içme ve sulama suyu projelerinin sıkı takipçisiyiz. Vatandaşımıza gelecek hizmetler için ortak akılla hareket ederek sadece ve sadece sizlerin hayır duasına talibiz. Projelerin hayata geçerek sıkıntıların giderilmesi yönünde sizlerin önerileri doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir.
    
     Muhabir:Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AK Parti Tarsus İlçe teşkilatının köy Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER