AK Parti Tekirdağ İl Danışma Kurulu

AK Parti Tekirdağ İl Danışma Kurulu Toplantısı -AK Parti Tekirdağ Milletvekili Akbulut: -2013 yılı, AK Parti için yeni rekorlar yılı olarak geçecek


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, 2013 yılının partisi için yeni rekorlar yılı olarak geçeceğini söyledi.
     AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Ocak ayı İl Danışma Kurulu toplantısı Tekirdağdaki bir düğün salonunda yapıldı.
     Akbulut, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, AK Partinin 10 yıldan bugüne kadar durmadan çalıştığını ifade ederek, Türkiyenin AK Parti iktidarı ile 2012yi rekorlarla kapattığını söyledi.
     Akbulut, 2012de enflasyonu yüzde 6,2 ile kapattık. 1968 yılından bugüne ilk defa enflasyon bu kadar düştü. Enflasyonu 10 yıl önce yüzde 35lerden aldık ve bugünlere geldik. Yine 2012de ihracatta 152 milyar dolar ile Türkiyenin en yüksek ihracat rakamına ulaştık. 10 yıl önce ise 36 milyar dolarlık ihracatımız vardı. 2013 yılı da AK Parti için yeni rekorlar yılı olarak geçecek diye konuştu.
     AK Partinin çalışmaları sonucunda Tekirdağın büyükşehir olduğunu vurgulayan Akbulut, kamuoyu anketlerinde AK Partinin yüzde 54 ile seçimi kazanacağı bilgisini edindiklerini belirtti.
     Akbulut, Büyükşehir, Tekirdağ açısından çok büyük bir kazanım. Büyükşehir belediyesini de AK Partiye kazandırdığımız zaman çocuklarımıza bırakacağımız en büyük hizmetlerden biri olacak. Tekirdağda herkes hizmet bekliyor. Beldelerdeki vatandaşlarımıza şimdikinden daha iyi hizmet verileceğini anlatacağız. Bu gayretlerimizle büyükşehiri alacağız. Kamuoyu anketleri yaptırıyoruz. Halk bugün seçim olsa AK Parti yüzde 54 ile kazanır diyor şeklinde konuştu.
    
     -Asyaport, dünyanın sayılı limanlarından-
    
     Tekirdağda yapımı devam eden Asyaport Limanının dünyanın sayılı limanları arasında olduğunu belirten Akbulut, limanın Tekirdağ ekonomisine büyük katkı sağlayacağını bildirdi.
     Ziyattin Akbulut, Asyaport, dünyanın sayılı limanlarından. 29 Ekim 2013te cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri hayata geçirilmiş olacak. Limanın yeri hazır, müşterisi hazır. Hedef 2023, hedef büyükşehir dedi.
     AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, konuşmasında büyükşehir ile ilgili bilgi vererek, büyükşehir ile birlikte Tekirdağın birçok yatırıma kavuşacağını söyledi.
     Kambur, Büyükşehir ile şehre kalite gelecek. Tekirdağa 4 yeni sentetik futbol sahası geliyor. Bunun yanında bir buz pateni pisti, futbolcu okulu, Çerkezköy ve Çorlu ilçelerinde gençlik merkezleri ve Milli Eğitim Bakanlığının Tekirdağa 5 okul yapma planı bu yatırımlardan bazıları ifadelerini kullandı.
     Toplantı, basına kapalı devam etti.
     Toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Tekirdağ İl Başkan yardımcıları Şener Çelikayar, Özkan Taşkıner ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Tekirdağ İl Danışma Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER