AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatından EGSİADa

AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatından EGSİADa ziyaret -AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata: Eskişehirin Türk Dünyası Kültür Başkenti olması ile ekonomisi büyük bir canlılık kazanacak. Eskişehirin bu fırsatı iyi değerlendirmesi ge


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Girişimci Sanayiciler ve İş Adamları Derneğini (EGSİAD) ziyaret etti.
     Ata ve beraberindekiler, EGSİAD yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer, Ata ve yönetim kurulu üyelerine EGSİADın kurumsal yapısı ve gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdi.
     EGSİAD Başkanı Erdoğan Ercan, Eskişehirin Türk Dünyası Kültür Başkenti olmasına ilişkin düşüncelerini paylaştı. Şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının bu organizasyona sahip çıkması gerektiğini dile getiren Ercan, kalıcı eserlerin Eskişehirde daima ekonomiyi canlı tutacağını söyledi.
     Ata ise EGSİADın Eskişehir ekonomisine yön veren bir iş dünyası kuruluşu olduğunu belirtti.
     EGSİADın gerçekleştirdiği çalışmaların önemine değinen Ata, EGSİAD, Eskişehir sınırlarını aşmış, 140 ülkede bağlantısı olan, dünyaya açılmış bir iş adamı derneği. Şehrimizin tanıtılması ve markalaşma adına çok büyük bir öneme sahip. EGSİADın çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz diye konuştu.
     Eskişehirin Türk Dünyası Kültür Başkenti olması ile ekonomisinin büyük bir canlılık kazanacağına dikkat çeken Ata, Eskişehirin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.
     Ata, 21 Martta başlayacak olan faaliyetlere tüm Eskişehirlilerin katılım sağlamasını ve bu işi benimsemesi gerektiğini vurguladı.
     Eskişehir tanıtımı anlamında EGSİADın da çalışmalara destek vermesini isteyen Ata, sivil toplum kuruluşlarımızın kentin kazançları için güç birliği yapması gerektiğini bildirdi.
     Program sonunda EGSİAD Başkanı Ercan, Ata ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaret için teşekkür etti.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatından EGSİADa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER