AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma

AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı


GİRESUN (A.A) - Giresunda AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
     AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, Türk halkının akan kanın durması için çözüm sürecine gerekli desteği vermesi gerektiğini söyledi.
     Terörün çözüm süreciyle artık bitme noktasına geldiğine dikkati çeken Geldi, şunları kaydetti:
     "Türkiyede artık huzur ve güven ortamından bahsediliyor. Doğu ve Güneydoğuda yaşayan insanlarımız terör belasından bıkmıştı. İnsanlar köylerinden, mezralarından kopmuştu ancak bugün süreçle oralara tekrar huzur ve barış geldi. Köylerinden, mezralarından kopan o insanlar yeniden evlerine dönüyor. İşin aslı, insanımızın Türkiye Cumhuriyeti sınırlarındaki vatan topraklarında, kendi köyünde, kendi obasında, kendi mezrasında mutlu kılabilmektir. Huzur ve güven ortamını sağlarsınız, halkımızın yüzü güler. İşte çözüm süreci bu. O güveni vermek, o kardeşliği tesis etmek. AK Parti de bunu sağlıyor."
     AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk ise çözüm sürecinin akan kanın durmasını sağlayacağını ifade ederek, "Savaş kolaydır, barış zordur. Çözümsüzlük kolaydır ama sorunu çözmek zordur. Çözümü istemeyenler bu vatanın dostu değillerdir. Akan kan dursun istiyoruz. Bunun için mücadele ediyor, etmeyi de sürdüreceğiz" dedi.
     Toplantı, AK Partiye en fazla üye kazandıran ilçe başkanlarına plaketlerinin verilmesinin ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber AK Parti Yerel Yönetimler İl Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER