AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar: -Zonguldak genelindeki kaldırım ve refüj yenileme çalışmaları hızla sürdürülüyor


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak genelindeki karayolları kenarlarında bulunan kaldırım ve refüj yenileme çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü bildirdi.
     Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, Karayolları Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Çaydeğirmeni beldesi ile Devrek ilçe merkezinden geçen karayolunun kenarlarındaki kaldırımları yenileme çalışmalarının sürdürdüğünü belirtti.
     Karayolları yetkilileriyle yaptığı görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini anlatan Ulupınar, şöyle konuştu:
     Zonguldak genelindeki karayolları kenarlarında bulunan kaldırım ve refüj yenileme çalışmaları hızla sürdürülüyor. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. Hükümet olarak halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın yol kenarında bulunan kaldırımlardan daha rahat bir şekilde yararlanabilmeleri için yaptığımız girişimler olumlu sonuç verdi. Bu amaçla bölgemizde birçok yolun altyapısı, ışıklandırılması, yenileştirme, genişletme ve kaldırım çalışmaları yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER