Akdeniz Oyunlarına doğru

Akdeniz Oyunlarına doğru -Dünya şampiyonu milli güreşçi Çebi: -"Mersinde yapılacak Akdeniz Oyunlarında hem ferdi hem de takım olarak birincilik hedefliyoruz"


ORDU (A.A) - Güreş milli takımının dünya şampiyonu sporcusu Selçuk Çebi, Mersinde düzenlenecek Akdeniz Oyunlarında hem ferdi hem de takım olarak birincilik hedeflediklerini söyledi.
     Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20-30 Haziranda yapılacak oyunlarda Türkiyeyi temsil edeceğini söyledi.
     Tifliste düzenlenen Avrupa şampiyonasında derece elde edememesinden dolayı üzüntülü olduğunu belirten Çebi, şöyle devam etti:
     "Geçtiğimiz aylarda Gürcistanda düzenlenen Avrupa Şampiyonasında çok çalışmamıza rağmen bir sonuç çıkartamadık. Şimdi önümüzde ülkemizin ev sahipliği yaptığı Akdeniz Oyunları var. Ardından Macaristanda dünya şampiyonası düzenlenecek. Akdeniz Oyunları için başta Trabzon olmak üzere değişik illerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milli takım kamplarına da katılarak antrenmanlarımıza devam ediyoruz."
     Akdeniz Oyunlarının hem kendisi hem de milli takım için çok önemli olduğuna dikkati çeken Çebi, şunları kaydetti:
     "Oyunlara ev sahipliği yapmamız, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıçın buraya çok değer vermesi, bizleri daha da heyecanlandırıyor. Oyunların önemi bir kat daha artıyor. Bu nedenlerle Mersinde yapılacak Akdeniz Oyunlarında hem ferdi hem de takım olarak birincilik hedefliyoruz. Bunun için de çalışıyoruz. Akdeniz Oyunlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil edip sıralamaya sokmamız lazım. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız."
     Çebi, oyunların ardından Macaristanda yapılacak organizasyonda dünya şampiyonluğunu hedeflediğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER