AKM sinema salonu, yıl içinde 2

AKM sinema salonu, yıl içinde 2 milyona yakın seyirci ağırladı -BELPAŞ işletme Müdürü Arslan: AKM sinema salonlarımızda 2012 yılı içerisinde 1 milyon 822 bin 513 biletli seyircimizi ağırladık


SAKARYA (A.A) - BELPAŞ AŞ İşletme Müdürü Abdullah Arslan, Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) sinema salonlarında yıl içinde 1 milyon 822 bin 513 seyirci ağırladıklarını bildirdi.
     Arslan, yaptığı yazılı açıklamada Sakaryalıların AKMye ilgi gösterdiğini ve her hafta 50 bini aşkın vatandaşın AKMyi ziyaret ettiğini kaydetti.
     Sakaryalılara en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdiklerini belirten Arslan, şu ifadelere yer verdi:
     AKMdeki tiyatro salonumuzda her ay düzenli olarak kültür ve sanat programları gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen konferanslar, seminerler, paneller ve tiyatro gösterimlerinde binlerce Sakaryalı AKMde buluşmaya devam ediyor. AKM sinema salonlarımızda 2012 yılı içerisinde 1 milyon 822 bin 513 biletli seyircimizi ağırladık. Adapazarı Kültür Merkezi olarak yeni yıla, yeni sezona hazırız. İşletmemize ilgi gösteren herkese çok teşekkürler.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AKM sinema salonu, yıl içinde 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER