AKMEK, Altın Kep Yarışmasında üçüncü oldu

AKMEK, Altın Kep Yarışmasında üçüncü oldu -AKMEKin Türkiye Aşçılar Federasyonu Uluslararası 5. Altın Kep Aşçılar Yarışmasında üçüncülük elde ettiği bildirildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursunun (AKMEK) Türkiye Aşçılar Federasyonu Uluslararası 5. Altın Kep Aşçılar Yarışmasında üçüncülük elde ettiği bildirildi.
     Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde Şefler Birliğinin organize ettiği Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması, 23-26 Ocak tarihlerinde 5. ANFAŞ Fuarında gerçekleştirildi.
     Beş yıldızlı 40a yakın otel ve yurt içi ile yurt dışından onlarca şefin katıldığı 10 kategoride düzenlenen ve mutfak sanatı ve aşçılık mesleğine büyük katkı sağlayan ve Michelin yıldızına sahip 11 şefin jüri üyeliği yaptığı yarışma sonunda AKMEK ekibi üçüncü oldu.
     AKMEK mutfak öğretmeni Ramazan Dede, öğrencileri Celalettin Özer ve Pınar Ural ile katıldığı yarışmada derece elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Modern Türk Mutfağı kategorisinde üçüncülük elde ettiklerini bildiren Dede, onlarca 5 yıldızlı otel ekibinin ve yurt içi ile yurt dışından gelen şeflerin arasından böyle bir derece elde etmenin kolay olmadığını kaydetti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AKMEK, Altın Kep Yarışmasında üçüncü oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER