Aksarayda asfalt bakım çalışmaları devam ediyor

Aksarayda asfalt bakım çalışmaları devam ediyor


AKSARAY (A.A) - Aksaray Vali Vekili Abdulkadir Demir, İl Özel İdaresince oluşturulan asfalt bakım ekiplerinin, 3 bin 800 ton yama malzemesi kullanarak, 202 kilometre yolda bakım çalışması yaptığını bildirdi.
     Demir, yaptığı açıklamada, köy ve beldelerde asfalt yolların, ağır geçen kış şartları nedeniyle bakıma alındığını söyledi.
     İl Özel İdaresince oluşturulan 3 ayrı ekibin, mayıs ayından itibaren belirlenen güzergahlarda bakım çalışmalarını yaptığını belirten Demir, kilitli parke taşı döşemesi yapılan köylerde altyapı işini yürüten ekiplerin aynı zamanda köy içi stabilize bakım çalışmasını gerçekleştirdiğini vurguladı.
     Demir, 2 bin 182 kilometre olan köy yol ağının yüzde 85inde yol bakım ve şarampol bakımları tamamlandı. Bir ekip ise ana yollarda ve tarımsal yollarda çalışmalara devam ediyor dedi.
     Bakım çalışmalarının sezon boyunca yürütüleceğini ifade eden Demir, bakım ekiplerinin 3 bin 800 ton yama malzemesi kullanarak, bugüne kadar toplam 202 kilometre asfalt yolun bakımını yaptığını kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Aksarayda asfalt bakım çalışmaları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER