Aksaray OSBye 16.5 milyon liralık yatırım

Aksaray OSBye 16.5 milyon liralık yatırım müjdesi


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray Organize Sanayi Bölgesine (OSB) 16.5 milyon liralık yatırım için müracaatta bulunulduğunu dile getirdi.
     Aksaray OSB Yönetim Kurulu, Vali Selami Altınok başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası konuşan Altınok, Aksarayın yatırım konusunda da hızla geliştiğini belirterek, Organize sanayi yönetimimizin olağan toplantısını yaptık. Çeşitli tahsis talepleri vardı. Bu toplantımızda bunları değerlendirdik. Bu talepler doğrultusunda toplamda 83 dönümlük bir alanı tahsis etmiş olduk. Bu 83 dönümlük alanda yatırımcılarımızın 16 milyon 500 bin liralık bir yatırım vaadinin olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Bu yatırımda gerçekleştiği takdirde bin 100 tane daha vatandaşımıza istihdam sağlamış olacağız diye konuştu.
     Organize sanayinin hızla geliştiğini ifade eden Altınok, şunları kaydetti:
     Herkesin malumu üzere organize sanayimizi hızla gelişiyor. Artık yavaş yavaş mevcut parsellerin sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Bu parsellerin tahsis işlemlerini de tamamladıktan sonra umut ediyorum ki; yakın bir gelecekte üçüncü bir etabı tekrar gündeme getirmiş olacağız. Bu arada altyapı yatırımlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Altyapı yatırımları da tamamlandıktan sonra organize sanayide ki çalışan yatırımcı müteşebbis hemşehrilerimiz daha rahat uygun şartlarda işlerini yapma şansına sahip olacaklar.
    
     Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray OSBye 16.5 milyon liralık yatırım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER