Akşehir OSBde bayan eli

Akşehir OSBde bayan eli


KONYA (A.A) - -Akşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir çok fabrikada bayanlarında çalıştığı belirtildi.
     Akşehir Organize Sanayi Bölgesi, 2005 yılından bu yana büyük bir gelişmeyle bir çok fabrikayı bünyesine kazandırdı. Akşehir Organize Sanayi Bölgesinde şu anda 13 fabrika faal halde çalışırken, 17 fabrikanın da inşaatı devam ediyor.
     Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalar da erkeklerle birlikte bayanlarda evlerine ekmek götürmek için mücadelesini sürdürüyor.
     Akşehir Organize Sanayi Bölgesinde kuş kaçırıcı cihazların üretimini yapan bir firmada çalışan Pınar Ünal, bir yıldır firmada çalıştığını ve kuş kaçıran bombaların montaj işini yaptığını ve günde yüze yakın cihazın montajını yaparak evine ekmek götürdüğünü dile getirdi.
     Akşehir Organize Sanayi Bölgesindeki bir mobilya imalatçısında çalışan Zeliha Toylu ise erkeklerin bile korkarak yaptığı bir işte çalıştığını, işini severek yaptığını ifade etti.
     Organize Sanayi Bölgesindeki firma sahipleri de erkekler kadar kadınların da iş gücünde etkin rol oynamasından memnun olduklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Bayram Uygun / Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Akşehir OSBde bayan eli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER