Aktif Eğitim

Aktif Eğitim-Sen Zonguldak Temsilcisi Uysal: -Öncelikli hedefimiz 400 bin sendikasız eğitimciye ulaşmaktır


ZONGULDAK (A.A) - Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Zonguldak Temsilcisi Yıldıray Uysal, öncelikli hedeflerinin 400 bin sendikasız eğitimciye ulaşmak olduğunu bildirdi.
     Uysal, düzenlendiği basın toplantısında, sendika ve sendikacılık dışında başka hesaplar ve beklentiler peşinde olmayacaklarını söyledi.
     İlkeli sendikacılık yapacaklarını ifade eden Uysal, şunları kaydetti:
     Biz öğretmenlerimizin itibarını yükseltmek için çalışıyoruz. Yapacağımız faaliyetler kapsamında hiçbir siyasi ve ideolojik oluşumun içerisinde olmayacağız. Eğitim çalışanlarının mesleki, sosyal ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesine yönelik olması için stratejik çalışmalar yapacak, idareye önerilerde bulunacağız. Yeni kurulan bir sendikayız. Öncelikli hedefimiz 400 bin sendikasız eğitimciye ulaşmaktır. Türkiye genelinde bir yıl içerisinde 34 bin 500 üyeye ulaşıp kendi alanında büyük bir başarı elde ettik. Çok yeni olmamıza rağmen üye sayısında büyük bir başarı elde ettik. Zonguldakta ise şu an 200 üyeye ulaştık. Bu sayımız 400e ulaştığında ise resmi şartları karşılamış oluyoruz. Böylelikle en geç haziran ayına kadar Zonguldaktaki şubemizi açmış oluruz.
    
     Muhabir: İdris Köle
     Yayıncı: Erdinç Aksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER