Alanyada kruvaziyer turizmi

Alanyada kruvaziyer turizmi -Alanyaya bu ay başından itibaren 5 kruvaziyer ile yaklaşık 6 bin yolcu geldi -ALİDAŞ Yönetim Kurlu Başkanı Taç: "İsrail ile diplomatik ilişkilerin düzelmesiyle Alanyaya daha fazla kruvaziyer geleb


ANTALYA (A.A) - Alanyaya nisan ayının başından bu yana 5 kruvaziyer ile yaklaşık 6 bin yolcu geldi.
     ALİDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Taç, yaptığı açıklamada, nisan ayında Alanyaya 5 kruvaziyer ile yaklaşık 6 bin yolcunun geldiğini söyledi.
     Yıl başından itibaren ise ilçeye 12 geminin geldiğini bildiren Taç, "İsrail ile diplomatik ilişkilerin düzelmesiyle Alanyaya daha fazla kruvaziyer gelebilir" dedi.
     Alanyaya gelen kruvaziyer sayısında geçen yıla göre artış beklediklerini ifade eden Taç, "Geçen yıl 31 gemi gelirken bu yıl 40 civarında geminin gelmesini bekliyoruz. İsrail ile ilgili acentelerle görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.
     Öte yandan İtalyanın Civitavecchi Limanından hareket eden Bahama bandıralı "Norwegian Jade" adlı 11 katlı lüks yolcu gemisi, Alanya Limanına demir attı. Lüks yolcu gemisi ile çoğunluğunu Amerikan, İngiliz, Alman, İtalyan turistlerden oluşan 2 bin 493 yolcu geldi.
     Lüks yolcu gemisinin akşam saatlerinde Güney Kıbrıs Rum kesiminin Limasol Limanına hareket etmek için ayrılacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyada kruvaziyer turizmi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER