Alanyada teknoloji semineri

Alanyada teknoloji semineri -ALTSO tarafından Dijital Pazarlama Teknikleri ve Mobil Uygulamalar semineri düzenlendi


ANTALYA (A.A) - Alanya Ticaret ve Sanayi Odasınca (ALTSO), Dijital Pazarlama Teknikleri ve Mobil Uygulamalar semineri düzenlendi.
     ALTSO Konferans Salonundaki seminerde Pazarlama Uzmanı Ümit Öncel ve Mobil Uygulamalar Uzmanı Erol Kabadayı açıklamalarda bulundu.
     Çok sayıda vatandaşın katıldığı seminerin ilk sunumunu yapan Öncel, internetin günümüzde en yaygın pazarlama kanalı olduğuna dikkati çekti.
     İçerik Sağlama, İnternet Projeleri, Danışmanlık, İnternet Girişimciliği, İşi İnternete Taşımak ve Dijital Pazarlama konularında da açıklamalarda bulunan Öncel, dünyada 2,3 milyar internet kullanıcısının olduğunu belirtti. Öncel, bu kullanıcıların 1 milyarının ise sosyal paylaşım sitesi Facebooka üye olduğunu ifade etti. İnternetin sürekli gelişen sonsuz bir dünya olduğunu ifade eden Öncel, Geçen yıl ilk kez internet reklamları TV reklamlarının üstüne çıktı. Çünkü çağın sektörü pazarlama ve bu iş en iyi, hızlı ve etkin olarak internet üzerinden yapılabiliyor dedi.
     Öncelin ardından konuşan Mobil Uygulamalar Uzmanı Erol Kabadayı ise dijital çağın faydalarından söz etti. Dünyada akıllı telefon furyasına dikkati çeken Kabadayı, teknolojin artık insanın her an yanı başında olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt/Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Alanyada teknoloji semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER