Alanyada Toplum Destekli Polislik faaliyetleri

Alanyada Toplum Destekli Polislik faaliyetleri -Alanya Emniyet Müdürü Dur: -Suçları azaltmada sadece polisiye tedbirler yeterli olmuyor


ANTALYA (A.A) - Alanya Emniyet Müdürlüğü tarafından Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında yürütülen çalışmalarda 7 ayda yaklaşık 80 bin broşür dağıtıldı.
     İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, düzenlenen basın toplantısında, Toplum Destekli Polislik faaliyetleriyle halka günlük hayatta dikkat etmeleri gereken güvenlik tedbirlerini anlattıklarını söyledi.
     Polis ile vatandaş arasındaki işbirliğini artırmak istediklerini belirten Dur, 112 ve 155 ihbar hatlarının kullanılmasında dikkat edilecek konular, evde güvenlik, zil uygulaması, sokakta güvenlik, internet güvenliği, dolandırıcılık ve kapkaç olayları hakkında vatandaşlara 80 bin broşür dağıtıldığını kaydetti. Erkan Dur, Suçları azaltmada sadece polisiye tedbirler yeterli olmuyor dedi.
     Toplum Destekli Polislik uygulamasıyla yaşam kalitesinin yükseleceğine işaret eden Dur, toplumun da polis ile çalışarak suç ve suçlulara karşı daha bilinçli olacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Alanyada Toplum Destekli Polislik faaliyetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER