Alanyalı iş adamlarının yurt dışı gezisi

Alanyalı iş adamlarının yurt dışı gezisi -Birleşik Arap Emirliklerinin Abu Dabi, Dubai kentleri ile Umman gezisinde karşılıklı iş görüşmelerini tamamlayan ALBİADlı iş adamları Alanyaya döndü


ANTALYA (A.A) - Birleşik Arap Emirliklerinin Abu Dabi, Dubai kentleri ile Umman gezisinde karşılıklı iş görüşmelerini tamamlayan Alanya Birleşik İşadamları Derneği (ALBİAD) üye iş adamları Alanyaya döndü.
     ALBİADlı iş adamları Kenya, Tanzanya, Güney Afrika, Mozambik, Amerika, Brezilya, Peru, Kuzey Iraktan sonra Abu Dabi, Dubai ile Ummanda da çeşitli temas ve görüşmelerde bulundu.
     Yurt dışı ziyaretini değerlendiren ALBİAD Başkanı Ali Tuluk, 23 kişilik ekiple gittikleri yurt dışı gezisinde çok sayıda karşılıklı ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildiğini ifade etti.
     Yurt dışı gezisinde Alanya ve sektörlerin tanıtımını yaptıklarını aktaran Tuluk, İş gezimizde Arap iş adamıyla görüşmeler gerçekleştirildi. Bu görüşmelerin geri dönüşümünün olacağını umuyoruz. Kendilerini yöremizde ağırlamaktan mutlu olacağımızı, bu işin devamlılığı için karşılıklı ticari ziyaretlerimizin devam etmesi gerektiğinin altını çizdik diye konuştu.
     ALBİAD kurucu üyesi Zekai Avcı da gittikleri gezilerde Alanyanın tanıtımına çok önem verdiklerini ifade ederek, nisan veya mayıs ayında da Almanya ve Hollandaya gezi düzenlemeyi planladıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyalı iş adamlarının yurt dışı gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER