Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği

Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Özkan: -Bizim amacımız alkol ve uyuşturucu kullananların tedavisini sağladıktan sonra dağılan ailelerini bir araya getirmektir


ZONGULDAK (A.A) - Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Necdet Özkan, Bizim amacımız alkol ve uyuşturucu kullananların tedavisini sağladıktan sonra dağılan ailelerini bir araya getirmektir dedi.
     Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yapılacak olan anayasada dernekler kanununda kendileri gibi gönüllü esasına göre çalışan derneklerin devletin kontrolünde olmasını istediklerini söyledi.
     Türkiyede Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneğinden iki tane olduğunu anlatan Özkan, şöyle konuştu:
     Bu dernekler kamu yararına çalışan dernekler sınıfında değildir. Sadece gönüllülerin kurdukları dernekler kategorisinde yer alıyor. Dernek üyeleri ve gönüllüleri ekonomik zorlukları olan insanlardan oluşuyor. Bu insanlardan belli bir aidat beklemek gerçekten bizi acındıracak duruma düşürüyor. Derneğimizin faaliyetlerini yürütebilmesi için çok büyük rakamlara ihtiyacı yok. Ben ilimizin yöneticilerinin çalışmalarımıza bir bakmalarını istiyorum. Derneğimiz ayda asgari 22 kişinin Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi olmasına yardımcı oluyor. Bizim amacımız alkol ve uyuşturucu kullananların tedavisini sağladıktan sonra dağılan ailelerini bir araya getirmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Faik Erez / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER