Altın Kozanın gezici sinema tırının 9.

Altın Kozanın gezici sinema tırının 9. durağı Limonlu


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince bu yıl 19uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan Gezici Sinema Tırının 9. durağı Mersinin Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesi oldu.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Altın Koza Anadolunun Festivalidir ve Adanadan Anadoluya Türk Sineması Yollarda sloganlarıyla yola çıkan gezici tır, Mersinin Erdemli ilçesine bağlı Limonlu beldesinde tatilcilerle buluştu.
     Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, hacivat-karagöz gösterisi ve Adanalı Türk Sanat Müziği sanatçılarının konserleriyle renklenen etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaza teşekkür etti.
     Topkara, etkinliğin Aldırmaz sayesinde Limonluda gerçekleştiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Sayın Başkanımız bu önemli projeden bahsetti ve Limonluya da konuk olmak istediklerini iletti. Bunu memnuniyetle kabul ettik. Büyüğümüz, ağabeyimiz, belediye başkanımız Sayın Zihni Aldırmaza etkinlik nedeniyle teşekkür ediyorum. Adana bizim için önemli bir kent. Lider bir kent. Yıllarca Adanayı örnek aldık. Şimdi Adana ve Mersin, yani Çukurova olarak kol kola yaşıyoruz. Birlikte büyüyor, birlikte gelişiyoruz.
     Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, daha sonra etkinlik nedeniyle Zihni Aldırmaz adına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksuya plaket verdi.
     Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Sanat Müziği bölümü sanatçıları Cevdet Cömertbay ve Lale Dağtekin, etkinliğe gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserin ardından Anadolu Kartalları filmi gösterime girdi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Altın Kozanın gezici sinema tırının 9. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER