Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: Eksiklerimizi gidererek, sezona güçlü bir şekilde gireceğiz


İZMİR (A.A) - Yeni sezon hazırlıklarına Kuşadasında başlayan Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Eksiklerimizi gidererek, sezona güçlü bir şekilde gireceğiz dedi.
     Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, amaçlarının Altınorduyu canlandırmak ve layık olduğu yere taşımak olduğunu belirterek, bunun için sabır, disiplin ve sevginin gerekli olduğunu kaydetti.
     Ligin en iyi oyuncularını alarak, hedefe yönelik yeni bir takım kurduklarını bildiren Eroğlu, Kuşadasında 10, Davrazda 12 günlük kamp yaparak şu anda eksik olan ekip ruhunu yakalayacağız. Eksiklerimiz tabii ki var ancak önümüzdeki süreçte bunları gidererek güçlü bir şekilde sezona gireceğiz ifadelerini kullandı.
     Altınordu Futbol Yatırımları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan kırmızı-lacivertli kulübün önünün açık olduğunu belirterek, Bize kucak açan Altınordu camiasına teşekkür ederim. Biz de profesyonel bir yapılanmayla en iyisini yapma konusunda şeref sözü veriyoruz. Altınordu önce yukarıdan yapılanacak, ancak 5 yıl sonra kendi gençlerini çıkaran üretken bir yapıya kavuşacak. Sonuçta da Altınordu eski güzel günlerine dönecek dedi.
     Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen de kulübün yeni yapılanmasının geleceğini değiştireceğini, kenetlenerek çok daha güzel günlere ulaşılacağını kaydetti.
     Öte yandan Altınorduya dönen Yusuf Büküşoğlunun, teknik direktör Hüseyin Eroğlu tarafından takım kaptanlığına getirildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER