Amasya Valisi Özden yeni yıl mesajı

Amasya Valisi Özden yeni yıl mesajı -Vali Öz: Cumhuriyete giden yolun rehberliğini üstlenmiş ilimizde, 2012 yılını da birlik ve beraberlik içerisinde, sevinç ve üzüntüleriyle geride bırakıyoruz


AMASYA (A.A) - Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Cumhuriyete giden yolun rehberliğini üstlenmiş ilimizde, 2012 yılını da birlik ve beraberlik içerisinde, sevinç ve üzüntüleriyle geride bırakıyoruzdedi.
     Öz, yaklaşan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Köklü geçmişiyle Amasyanın pek çok medeniyeti bünyesinde barındırdığını anımsatan Öz, mesajında şunları kaydetti:
     Cumhuriyete giden yolun rehberliğini üstlenmiş ilimizde, 2012 yılını da birlik ve beraberlik içerisinde, sevinç ve üzüntüleriyle geride bırakıyoruz. Geride bıraktığımız yılda dünyada olduğu gibi, ülkemizde ve ilimizde de önemli gelişmeler yaşanmıştır. İlimizde, kültür ve turizmden çevreye, tarımdan sanayiye, eğitimden sağlığa ve sosyal hizmetlere kadar birçok alanda hayata geçirilen projelerle Amasyanın kalkınması için önemli gelişmeler kaydedilmiştir.
     2013 yılının yatırımlar açısından çok daha iyi geçeceğini temenni eden Öz, mesajına şu şekilde devam etti:
     -2013 yılının tarihimizden gelen birikimden aldığımız gücü, sürekli değişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirip, devletimizin tesis ettiği huzur ve güven ortamı içerisinde, Amasyalılar için hizmet ve yaşam kalitesinin daha da artacağı, daha huzurlu bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. Yeni yılı karşılayacağımız şu günlerde vatandaşlarımızın yeni yıla mutlu ve huzurlu bir şekilde girmeleri için ilgili kurumlarımızca her türlü tedbir alınmıştır.
     Öz, yeni yılın ülkemize ve Amasyamıza iyilikler, güzellikler getirmesi temennisinde bulunarak Amasyalıların yeni yılını kutladığını kaydetti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Amasya Valisi Özden yeni yıl mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER