Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı -Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay: Anadolu Ajansı büyük bir boşluğu dolduruyor


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Anadolu Ajansının (AA) büyük bir boşluğu doldurduğunu söyledi.
     Başkan Atalay, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubuyla birlikte kendisine sunulan Anadolu Ajansı Yıllık 2012yi inceledi.
     Atalay, AA yöneticileri ve çalışanlarının özveriyle hazırladığı eserin, hem haberlerin doyuruculuğu hem de görsel açıdan güzel bir eser olduğunu ifade etti.
     AA Genel Müdürü Kemal Öztürkün nezaket göstererek böyle bir eseri kendilerine gönderdiğini ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Atalay, şunları söyledi:
     Kemal beyle gazetecilik yaptığı yıllardan tanışıyoruz. Anadolu Ajansına geldiği andan itibaren güzel işler yapılmaya başlandı. Anadolu Ajansı ülkemizin en eski ajansı ve büyük bir boşluğu dolduruyor. Dünya ve ülkemizin en ücra köşelerine kadar muhabir ağıyla hizmet veriyor. Bizler de genellikle Anadolu Ajansı kanalıyla haberlerimizi ulusal medyaya duyuruyoruz. Bu anlamda hem ajansın gösterdiği gelişmeyi hem de olaylara bakış açısındaki dönüşümü takdirle karşılıyoruz. Anadolu Ajansının muhabirlerine, yönetim kurulu üyelerine ve yöneticilerine başta Genel Müdür Öztürk olmak üzere teşekkürlerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik-Naim Boşkut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER