Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Karsta yayın yapan bir yerel haber ajansının sahibi, internet sitesindeki köşe yazısında AAnın 93. kuruluş yıl dönümüne yer verdi


KARS (A.A) - Karsta yayın yapan bir yerel haber ajansının sahibi köşe yazısında, Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümüne yer verdi.
     Kafkas Haber Ajansının (KHA) sahibi Bedir Altunok, ajansın internet sitesindeki köşe yazısında, AAnın bu yıl 93. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirterek, bu sürenin bir insanın ömründen fazla bir süre olduğunu kaydetti.
     Köşesinde 93 yıla ulaşmanın kolay bir şey olmadığına değinen Altunok, yazısında şu ifadelere yer verdi:
     Tabii 93ler kolay olmuyor. Ne yaşamak, ne de yaşatmak... 93 yaşına ayak bastı, 93 harbi anıldı gibi başlıklar sıralanıp gidiyor. AAda 93. yaş gününü kutluyor bu sıralar. Uzunca bir zaman, zorlu, meşakkatli bir zaman. Sık sık yenilenen teknoloji, dünyanın hızına ulaşma yarışı, yenilenme, yenileme derken alıp başını gidiyor zaman. Bir ömrün ulaşamadığı 93ler, belki 93 defa yaşlandırıyor insanı. Telaş, sıkıntı, zorluk, koşuşturma... Say say bitmez. Bilirim büyümenin, önde olmanın, lider olmanın zorluğunu, bilirim bilirim verilen emekleri... Geride kalan ne- diye sorsalar, onlar bilebilirler geride kalan emekleri ve bir de unutmazlar hedefleri. Kuruluşunun 100. yılında dünyanın en iyi 5i arasına girmeyi Allah muvaffak kılsın. Yolunuz açık olsun. Kafkasların Başkenti Karstan, Karsın yükselen sesi Kafkas Haber Ajansından selam olsun.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER