Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen: -AA, yurt içi ve yurt dışı haberleriyle, ülke medya için yaygın hizmetler yapıyor


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Anadolu Ajansının (AA) yurt içi ve yurt dışı haberleriyle, Türkiyedeki medya için yaygın hizmetler yaptığını söyledi.
     Büyükerşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 Nisan 1920de kurulan AAnın 93 yıldır Türkiyenin sesini dünyaya, dünyanın sesini de vatandaşlarımıza duyurmak için zaman ve mekan kavramı olmadan çalışan köklü bir kurum olduğunu kaydetti.
     AAnın, 2020 yılında bir asrı geride bırakacağını vurgulayan Büyükerşen, şöyle konuştu:
     Türkiyenin habercilik açısından en önemli kurumlarından olan AA, ülkemizdeki medya tarihinin temelini teşkil etmektedir. AA, yurt içi ve yurt dışı haberleriyle, ülke medyası için çok büyük hizmetler yapıyor. AA, bunun yanında her köyde, kasabada yaygın şekilde hizmet veren, yerel basının da ana haber kaynaklarından biridir. AAnın kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutluyor, tüm ajans çalışanlarına çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER