Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Aydın Gazeteciler Cemiyeti: AA, yurt içi ve yurt dışı haberleriyle, ülke medyası için çok büyük hizmetler yapıyor, bilgi donanımı en yüksek genç gazetecileri yetiştiriyor


AYDIN (A.A) - Aydın Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yılını kutladı.
     Aydın Gazeteciler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamada, 6 Nisan 1920de kurulan AAnın 93 yıldır Türkiyenin sesini dünyaya duyurduğu, son dönemlerde dünyanın sesini de en etkin şekilde duyurmaya başladığı belirtildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Anadolu Ajansı çalışanları çok şanslı. Zaman ve mekan kavramı olmadan çalışan köklü bir kurumun mensubu oldukları için kendileriyle gurur duymalı. AA, 2020 yılında bir asrı geride bırakacak. Türkiyenin habercilik açısından tartışmasız en önemli kurumlarından olan AA, yurt içi ve yurt dışı haberleriyle, ülke medyası için çok büyük hizmetler yapıyor, bilgi donanımı en yüksek genç gazetecileri yetiştiriyor. AA aynı zamanda yerel basının da ana haber kaynağını teşkil ediyor. Bu vesileyle AAnın kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutluyor, tüm ajans çalışanlarına çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER