Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkaya: -AAnın sadece Osmanlı coğrafyasında değil dünyanın her köşesinde habercilik adına, devletimizin ve milletimizin menfaatleri adına güzel işler yaptığını


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Altınkaya, Anadolu Ajansının 93. kuruluş yıl dönümüne ilişkin, AA sadece Osmanlı coğrafyasında değil dünyanın her köşesinde habercilik adına, devletimizin ve milletimizin menfaatleri adına güzel işler yaptığını taktir ile takip ediyorum dedi.
     Altınkaya, Anadolu Ajansı Kayseri Bölge Müdürlüğünü ziyaretinde, AAnın Türkiyenin ve dünyanın sayılı haber ajanslarından biri olduğunu söyledi.
     AA sadece Osmanlı coğrafyasında değil dünyanın her köşesinde habercilik adına devletimizin ve milletimizin menfaatleri adına güzel işler yaptığını taktir ile takip ediyorum diyen Altınkaya, Anadoludaki bürolarda da genç arkadaşlarımı sahada görüyorum. Bu manada Anadolu Ajansı kuruluş ruhuna uygun olarak hem habercilik hem de milli menfaatlerimizi gözeten politikaların dünyaya açılan penceresi konumunda ifadelerini kullandı.
     Kayseri Bölge Müdürü İsmail İçerden ajansın faaliyetleri hakkında bilgi alan Altınkaya, yakın gelecekte Anadolu Ajansının dünyanın ilk 5 haber ajansı içerisinde yer alacağına olan inancının tam olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER