Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Çubuk Belediye Başkanı Özden, Anadolu Ajansının 93. yaşını kutladı


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Anadolu Ajansının (AA) 93. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Özden, mesajında, AAnın, Türk basınının en güvenilir haber kaynağı olduğunu vurgulayarak, AAnın Türk milletinin dünyaya açılan penceresi, sesi, nefesi olduğu gibi ilçelerinin de tanıtımı noktasında çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.
     Milli mücadelenin tüm dünyaya duyurulabilmesi amacıyla Mustafa Kemal Atatürkün talimatıyla kurulan Anadolu Ajansının, o dönemden bu yana büyük görevler üstlendiğini hatırlatan Başkan Özden, mesajında şunlara yer verdi:
     "AA sorumlu yayın anlayışını kurulduğu günden bu yana sürdürmektedir. İlçemizin Türkiyeye açılan bir penceresi, ilçede olan bitenleri halkımıza en iyi şekilde aktaran bir ayna görevi yapmaktadır.
     AA, bölgemizde doğru haberciliğin öncülüğü yapılıyor. AA çalışanlarının bunda büyük katkısı var. İlçemizde olduğu gibi gittiğimiz her yerde AA çalışanlarının ne büyük fedakarlıklarla önemli bir habercilik yaptıklarını bizzat şahit oluyoruz. AAnın kurumsallaşan haber anlayışını memnuniyetle izliyoruz. Çalışmalarınızı yürekten destekliyor, nice 93 yıllara ulaşmanızı diliyorum."
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER