Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Antakya Belediye Başkanı Savaş: -"Anadolu Ajansının, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilkeli yayın çizgisini sürdüreceğine inancım tamdır"


HATAY (A.A) - Anadolu Ajansının (AA) 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder mesaj yayınladı.
     Savaş, mesajında, AAnın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirtti.
     Milli Mücadelenin dünyaya ve millete en hızlı biçimde duyurulabilmesi amacıyla, Mustafa Kemal Atatürkün talimatıyla kurulmuş olan AAnın ülkenin en önemli haber kurumlarından biri olduğunu ifade eden Savaş, "İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten, Güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı haber, medyanın temel ihtiyacıdır" prensibiyle hareket eden AA, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletin güvenini ve saygısını kazanarak, basının temel taşı olmuştur" ifadelerini kullandı.
     AAnın başarı dolu geçmişiyle, bundan sonra da hem ülkeye hem de Hataya yapacağı yayınlarıyla ışık tutacağını ve destek olarak yol göstereceğini belirten Savaş, şöyle devam etti:
     "Yerel yönetimlerin yaptığı çalışmaları doğru ve tarafsız olarak kamuoyuna yansıtan ve üstüne düşen görevi layıkıyla yerine getiren Anadolu Ajansının, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilkeli yayın çizgisini sürdüreceğini inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin doğru haber alması, ülkemizin ve özellikle şehrimizin tanıtımı ve basınımızın gelişmesi konusunda vazgeçilmez değerde görev ifa etmekte olan Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, AAnın bugüne gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ayrıca ebedi hayata intikal etmiş AA mensuplarına Allahtan rahmet dilerken, hayatta olanlara ve çalışanlarına da başarı dileklerimi, selam ve saygılarımı sunuyorum."
     Rektör Güder de AAnın üstün başarılarının ve değerli hizmetlerinin devamı dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Emin Sansar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER