Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam: -AA, hızlı ve güvenilir haber akışı sağlamakla kalmayıp, gelişen Türk medyasının vazgeçilmez temel unsurlarından biri olarak da hizmet vermektedir


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Anadolu Ajansının (AA) hızlı ve güvenilir haber akışının yanı sıra Türk medyasının vazgeçilmez temel unsurlarından biri olarak hizmet verdiğini bildirdi.
     Sağlam, yayımladığı mesajıyla AAnın kuruluşunun 93. yıl dönümünü kutladı. Anadolu Ajansının milli mücadele yıllarından başlayarak, Türkiye ve dünyada gelişen olayları doğru, yansız ve hızlı bir habercilik anlayışı içinde iç ve dış kamuoyuna duyurduğunu belirten Sağlam, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     "Halkın doğru bilgilendirilmesini sağlayarak bağımsızlık mücadelesinin kazanılmasına çok önemli katkı sağlayan AA, aradan geçen yıllar içerisinde nitelikli kadrosu ve teknik donanımıyla büyük bir gelişme düzeyine ulaşmıştır. AA, hızlı ve güvenilir haber akışı sağlamakla kalmayıp, gelişen Türk medyasının vazgeçilmez temel unsurlarından biri olarak da hizmet vermektedir. İlkeli ve objektif tutumundan taviz vermeden başarısını sürdüren Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz."
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER