Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında


ERZURUM (A.A) - Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Özsoy, Cihan Haber Ajansı Erzurum Bölge Yayın Temsilcisi Ersin Demirci ile AAyı ziyaret ederek, ajansın 93. kuruluş yılını kutladı.
     Yurt Haberler Editör Yardımcısı Zekeriya Kaya ile Başmuhabir Emine Konuktan ajansın çalışmaları hakkında bilgi alan Özsoy, Anadolu Ajansı her zamanki gibi yaptığı başarılı çalışmalarla göğsümüzü kabartıyor. Ajansın çalışmalarını, servis ettiği haberleri yakından takip ediyoruz dedi.
     Ajansın özellikle son yıllarda atılım içerisinde olduğunun vurgulayan Özsoy, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Genel Müdür Kemal Öztürk başta olmak üzere tüm çalışları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
     Yurt Haberler Editör Yardımcısı Kaya da ajansın artık uluslararası alanda büyük başarılara imza attığını belirterek, 5 dilde yayın yaparak her kitleye ulaşmaya çalıştığını ifade etti.
     Bu arada, DAGC Başkanı Özsoy, Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürü iken Yurt Haberler Editör Yardımcısı olarak atanan Zekeriya Kayaya yeni görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER