Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Şimşek: -"Taraftarlarımızdan Samsunspor maçında tribündeki yerlerini alarak takımı desteklemelerini bekliyoruz"


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, "Taraftarlarımızdan Samsunspor maçında tribündeki yerlerini alarak takımı desteklemesini bekliyoruz" dedi.
     Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, yarın GAP Arena Stadında yapacakları Samsunspor maçının kendileri için önemli olduğunu belirtti.
     Karşılaşmayı mutlaka kazanmak istediklerini ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:
     "Yönetim olarak gerekli revizyonları yaptık. Bu mücadele gerçekten Şanlıurfasporun kader maçlarından birisi. Tüm oyuncularımız kazanmak için istekli. Yeni bir ruh, yeni bir çıkışla bu maçı kazanmak istiyoruz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
     Sanatçılarımız İbrahim Tatlıses, Nuri Sesigüzel ve Mahmut Tuncer de takıma destek için tribünde olacak. Taraftarlarımızın Samsunspor maçında tribündeki yerlerini alarak takımı desteklemelerini bekliyoruz."
     Şimşek, futbolculara ve teknik direktör Raşit Çetinere güvendiklerini ve sonuna kadar arkalarında olduklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Halil Fidan - Müslüm Etgü / Veli Gürgah
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER