Anadolu Jetden iş adamlarına Aile Şirketleri

Anadolu Jetden iş adamlarına Aile Şirketleri semineri


KAYSERİ (A.A) - Anadolu Jetin gerçekleştirdiği kurumsal eğitim programları çerçevesinde, iş uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, yarın Kayseri Sanayi Odasında eğitim içerikli seminer verecek.
     Sanayi Odası konferans salonundaki eğitim içerikli seminere iş adamları ve girişimciler katılacak.
     Kızıldağın iş dünyasında 5K 1N adlı seminerinin konusu, Aile şirketlerinde bütünü kaliteli görmek ve kaliteli yönetmek olacağı belirtildi.
     Eğitimlerinde genellikle ekonomiyle ilgili çeşitli konulara değinen Kızıldağ, il il dolaşıp aile şirketleri ile ilgili konuşmalar yapıyor.
     Uluslararası bir danışman, eğitimci, koç ve yazar olarak, bilgilerini ve tecrübelerini birçok özel kurum ve kamu kurumuyla paylaşan Dr. Şaban Kızıldağ, bugüne kadar yaklaşık 1 milyon insana konferans ve seminer verdiği kaydedildi.
     İş dünyasındaki bilinirliği hızla artan Dr. Kızıldağ, Anadolu Jet firmasının desteğiyle yürüttüğü bu çalışmanın temel hedefini şöyle özetledi:
     Amacımız, şirketlerin vizyonunu geliştirmek ve önlerindeki engelleri aşmalarına yardımcı olmak. Genel anlamda bir farkındalık oluşturmak ve bütünü göstererek, sorunların ne denli basit yöntemlerle çözülebileceğini anlatmak.
     Dr. Şaban Kızıldağ, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri alanında lisans, Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Ana bilim Dalında yüksek lisans ve Yönetim Bilimleri alanında doktora yaptı. Sakarya Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Fatih Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesinde dersler verdi. Ulusal ve uluslararası alanda birçok makalesi ve bildirisi bulunan Kızıldağ, dört yıl bir kamu kurumunda üst düzey yönetici olarak çalıştı. Ardından executive coaching alanında eğitim aldı ve Eğitim, İletişim, Danışmanlık ve Sosyo-Ekonomik Araştırmalar Merkezi Kareli Defteri kurdu. Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) üyesi olan Kızıldağ, Maltepe Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapıyor.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Anadolu Jetden iş adamlarına Aile Şirketleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER