ANGİAD üyelerine AB eğitimi

ANGİAD üyelerine AB eğitimi


ANKARA (A.A) - Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) üyelerine, Avrupa Birliği (AB) konusunda farkındalıklarının artırılması için eğitim verilecek.
     ANGİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, AB Bakanlığı ile gerçekleştirilecek olan "AB Eğitim Programı", 29-30 Nisan tarihlerinde yapılacak.
     Program kapsamında Ankaralı iş adamlarına "Temel AB Eğitimi", "Yatırım indirimleri", "Çifte vergilendirme", "Vize serbestisi", "Vergi muafiyetleri" ve "AB fonları" gibi konularda eğitim verilecek. Programa katılmak isteyenler, 15 Nisana kadar ANGİADa başvurabilecek.
     ANGİAD Başkanı Abdullah Değer, Türkiyenin ABye tam üyelik sürecinde iş dünyasına da görevler düştüğüne belirterek, şunları kaydetti:
     "Özellikle genç iş adamlarımız AB üyesi değişik ülkelerde Türkiyenin yüzü olarak bizleri temsil etmektedirler. Onların başarıları ülkemizi ABye daha da yaklaştırmaktadır. Bu anlamda Avrupa Birliği Bakanlığının projesini çok önemsiyor ve destekliyoruz. İnanıyoruz ki bu projeyle desteklenecek genç iş adamları, Avrupa ülkelerindeki etkinlikleriyle ülkemizin elini müzakere sürecinde daha da güçlendirecektir."
    
     Muhabir: Merve Özlem Çakır
     Yayıncı: Necati Keleş
<< Önceki Haber ANGİAD üyelerine AB eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER