Ankarada taksilerden hırsızlık

Ankarada taksilerden hırsızlık -Müşteri olarak bindiği taksicilerin cüzdanlarını çalan bir kişi, gözaltına alındı


ANKARA (A.A) - Ankarada müşteri olarak bindiği taksicilerin cüzdanlarını çalan bir kişi, gözaltına alındı.
     Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Altındağda müşteri olarak bindiği taksicilerin cüzdanlarını çalan bir kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
     Zanlının taksicilerin kredi kartlarıyla Ulusta bir kuyumcuda alışveriş yaptığını belirleyen polis, kuyumcunun güvenlik kamerası görüntülerinden daha önce hırsızlık ve dolandırıcılıktan kaydı olduğu belirlenen Serkan Eyi (38) gözaltına aldı.
    
     -Cep telefonu mesajıyla öğrendi-
    
     Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden zanlı, taksilerin ön koltuğuna müşteri gibi bindiğini, gazete okuma bahanesiyle taksicilerin torpido gözüne bıraktığı cüzdanlarını çaldığını söyledi.
     Cüzdandaki kredi kartları ile Ulustaki bir kuyumcuya gittiğini anlatan zanlı, Taksicilerin plaka numarasını şifre olarak kullanacaklarını düşündüm. Kartı kuyumcuya verip şifre olarak taksi plakasını kullanıp Cumhuriyet altını aldım diye konuştu.
     Taksici S.K. ise ifadesinde, müşteri olarak araca binen bir kişiyi gideceği yere götürdüğünü, bir süre sonra cep telefonuna gelen bir mesajla kartından alışveriş yapıldığını öğrendiğini, torpido gözüne baktığında cüzdanının çalındığını gördüğünü söyledi.
     Diğer taksici E.E. de bankadan gelen telefonla kartından harcama yapıldığını öğrendiğini ve kartı iptal ettirdiğini belirtti.
     Zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Serdar Açıl
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Ankarada taksilerden hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER