Ankaradaki trafik kazası

Ankaradaki trafik kazası -Kazada yaşamını yitiren aynı aileden 5 kişi memleketleri Niğdede toprağa verildi (Fotoğraflı -Görüntülü)


NİĞDE (A.A) - Ankarada dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren aynı aileden 5 kişi, memleketleri Niğdede toprağa verildi.
     Ankara-Konya kara yolunun 74. kilometresindeki kazada yaşamını yitiren Muhterem Altıparmak (48) ile eşi Akkadın (48), çocukları Merve (15), Edanur (12) ve Süleyman Altıparmak (22) için memleketleri Niğdenin merkez ilçeye bağlı Fesleğen köyünde cenaze töreni düzenledi.
     Köy meydanındaki camideki törene, Altıparmakın bu sabah Hacdan dönen babası Süleyman (73) ve annesi Durdu Altıparmak ile yakınları, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve vatandaşlar katıldı.
     Bu sabah köye geldiklerinde çocuklarının ölüm haberini alan Süleyman ve Durdu Altıparmakın ayakta durmakta zorlandıkları görüldü.
     Camide tek musalla taşı olması nedeniyle, cenazelerden dördünün namazları Bor Belediyesine ait araçlardan indirilmeden kılındı.
     Cenazeler, köy mezarlığına toprağa verildi.
     Kutsal topraklardan dönecek anne ve babası ile halası Anakız Balcıyı karşılamak için İstanbuldan Niğdeye gitmekte olan Muhterem Altıparmakın kullandığı 06 BE 7219 plakalı otomobil, Ankara-Konya kara yolunun 74. kilometresinde, Ali Sağlam (33) yönetiminde 34 VE 5193 plakalı tır ile çarpışmıştı.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Ankaradaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER