Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile esnaf vilayette -Federasyon temsilcileri ile Ulucanlar ve taksici esnafı, Vali Yükseli ziyaret etti


ANKARA (A.A) - Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcileri ile Ulucanlar esnafı ve taksiciler, Ankara Valisi Alaaddin Yükseli ziyaret etti.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yüksel, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle makamında görüştü.
     Yüksel, kısa süre önce Başkanlığa seçilen Kandazoğlu ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi.
     Amatör sporun her zeminde desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Yüksel, herkesin Ankara ortak aklında buluşması ve kente karşı görevini yapmasını beklediğini ifade etti.
     Her yıl amatör spor kulüplerine İl Özel İdaresi olarak malzeme yardımı yaptıklarını hatırlatan Yüksel, sporda başarı elde edilmesi için amatör sporlara gereken önemin verilmesi gerektiğine işaret etti.
     Kandazoğlu da Ankara amatör sporuna yeni soluk getireceklerini belirtti.
     Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını vurgulayan Kandazoğlu, gençlerin salon sporları hokey, hentbol, badminton, masa tenisi gibi branşlarda da yer almasını istediklerini, bunun için gerekli çalışmaları yapacaklarını kaydetti.
     Kandazoğlu, Vali Yüksel sayesinde de Ankarada amatör sporlarda artık yeni şeyler konuştuklarını belirtti.
    
     -Ulucanlar esnafından ziyaret-
    
     Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbacakoğlu ve Ulucanlar esnafından oluşan heyet, Vali Yükseli makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksel, Bir esnaf çocuğu olarak esnafın sorunlarını çok iyi biliyor ve Ankara esnaf ve sanatkarlarını yakından takip ediyorum ifadelerini kullandı.
     Ulucanlar esnafı, Büyükşehir Belediyesi UKOME tarafından bölgede uygulanan park yasağından ticari anlamda olumsuz etkilendiklerini belirterek, bu durumun bir kez daha ilgililerce incelenmesini istedi.
     Yüksel, kendisine iletilen sorunların çözümüne ilişkin çalışmaların takibini yapacağını bildirdi.
     Başkan Akbacakoğlu ve Ulucanlar esnafı, Ankara ile ilgili tüm faaliyetlerde Vali Yükselin tecrübesini ve desteğini hissettiklerini kaydetti.
    
     -Taksicilerden ziyaret-
    
     Hilton Taksi Durağı Başkanı Hüseyin Akyürek ve taksici esnafından oluşan heyet de Yükseli makamında ziyaret etti.
     Akyürek, taksicilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı Yüksele teşekkür ederek, Ankara için gerçekleştirilecek her çalışmada ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.
     Yüksel ise taksici esnafının sorunlarını ve çalışmalarını yakından takip ettiğini bildirdi.
     Zaman zaman taksi duraklarına uğrayarak esnafla sohbet ettiğini ve sorunlarını dinlediğini anlatan Yüksel, taksici esnafının her zaman yanında olacaklarını ve sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapmayı sürdüreceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Esra Altınmakas
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER