Ankara Kalkınma Ajansı Polatlı heyetini ağırladı

Ankara Kalkınma Ajansı Polatlı heyetini ağırladı


ANKARA (A.A) - Ankara Kalkınma Ajansı, Polatlı Kaymakamı ve Polatlı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimini ağırladı.
     Ankara Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ile Polatlı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ünal ve Bölge Müdürü Şamil Engin, Ankara Kalkınma Ajansını ziyaret etti.
     Ankara Kalkınma Ajansına, Ankaranın kalkınma sürecine verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, özellikle 2012 yılı Mali Destek Programını çok önemsediklerini belirterek, bu programın, ilçelerin kalkınma sürecinde çok faydalı olacağına inandıklarını kaydetti.
     Polatlının turizm potansiyelinin güçlendirilmesi için de birçok çalışma yaptıklarını ifade eden Bilgin, şu değerlendirmelerde bulundu:
     Polatlı turizm anlamında şu anki ziyaretçi sayısının çok üstüne çıkabilecek potansiyele sahip bir ilçemiz. Sakarya Şehitliği ve Gordionun ziyaretçi sayılarını artırmak için çalışmalarımız sürüyor. Bunun dışında ilçemize panoramik bir müze kazandırma çalışmaları da devam ediyor.
     Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı da Polatlıdaki bu çabaların farkında olduklarını belirterek, Polatlı adeta Ankaranın yıldızı konumunda bir ilçe. Son dönemde gerçekleştirilen yüksek hızlı tren bağlantısı ile çevredeki birçok ile de ulaşımı kolaylaşmış durumda. Faaliyette bulunan OSBye yatırımcı ilgisi devam ediyor. Polatlının önü bundan sonraki dönemde daha da açık olacak ifadesini kullandı.
     Balcı, Ajans olarak Polatlının gelişimi yönündeki projelere destek vermekten dolayı memnun olduklarını ve bundan sonraki dönemlerde Polatlıya dikkatlerini daha çok vereceklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Ankara Kalkınma Ajansı Polatlı heyetini ağırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER