Ankara Valisi Yüksel:

Ankara Valisi Yüksel: "Kırsal bölgelere yönelmiş hizmetlerimizi Ankarada giderek etkinleştireceğiz ve medeni ihtiyaçları mahalline mutlaka götüreceğiz"


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, kırsal bölgelere yönelmiş hizmetleri Ankarada etkinleştireceklerini ve medeni ihtiyaçları mahalline mutlaka götüreceklerini bildirdi.
     Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yükselin Ankara Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti. Ankara Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Yunus Bayram tarafından karşılanan Yüksele kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi verildi.
     Burada, "Hepimiz biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan itibaren uygarlık nimetlerini ve çağdaş hizmetleri tepelerin arkasına götürme konusunda her türlü imkan ve kabiliyetini kullanmıştır ve kullanmaya da devam etmektedir" ifadelerini kullanan Yüksel, Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren özellikle toplum kalkınması adı altında Türkiye Cumhuriyetinin hedefinin hep tepelerin arkasındaki insanlar olduğunu belirtti.
     Köylerin altyapılarının iyileştirilmesi konusunda çok önemli çalışmaların yapıldığını ifade eden Vali Yüksel, şunları kaydetti:
     "Cumhuriyet döneminin örnek kırsal alan altyapı çalışmalarında, 2005 yılından itibaren başarı ile yürütülen KÖYDES Programı buna örnek. Şimdi bize düşen görev köylerimize medeni hizmetleri, uygarlık nimetlerini götürmektir. Bu anlamda, kırsal bölgelere yönelmiş hizmetlerimizi Ankarada giderek etkinleştireceğiz ve medeni ihtiyaçları mahalline mutlaka götüreceğiz."
     Açıklamada, Vali Yükselin ziyaretin sonunda yatırım destek ofislerini gezdiği ve kredi işlemleri için gelen vatandaşlarla bir süre sohbet ettiği ifade edildi.
    
     Muhabir: Özcan Yıldırım
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Ankara Valisi Yüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER