Ankaragücünde bedava bilet polemiği

Ankaragücünde bedava bilet polemiği -Kulüp Başkanı Süslü: (Bedava bilet yok) sloganı ile çıktığımız yolda taraftarlardan destek bulamadık -Bugünden itibaren Ben Ankaragücülüyüm diyen herkesi bu kulübün delegesi olm


ANKARA (A.A) - Ankaragücü Kulübü Başkanı Atilla Süslü, bedava bilet dağıtmama konusunda aldıkları karara taraftarların destek vermediğini belirterek, Bedava bilet yok sloganı ile çıktıkları yolda taraftarlardan destek bulamadıklarını bildirdi.
     Kendilerini Kulübe yüreğini vermiş, Ankaragücü taraftarları olarak niteleyen Süslü, Bizler tribünden gelmiş bir yönetim kuruluyuz. Kulübümüzü yaşatma adına gecemizi, gündüzümüze katarak maddi ve manevi bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Bunları yaparken de Ben Ankaragücülüyüm diyen herkesten destek bekledik. Maalesef bu beklentimiz gerçekleşmedi. Gerçekleşmediği gibi de taraftarlarımız bile destek yerine takımıza köstek oldular değerlendirmesini yaptı.
     Başkan Süslü, yaptığı yazılı açıklamada, Bedava bilet yok sloganıyla yola çıktıklarını kaydederek, En azından stat ve güvenlik paralarını ödemeyi hedefledik. Bugüne kadar kimseye bedava bilet vermedik. Ben Ankaragücülüyüm diyen herkesin en azından maça gelerek ellerini taşın altına koymalarını bekledik. Üzücüdür ki bugün taraftarlarımız bizleri arayarak, mesaj atarak bizlere bilet parası yüzünden küfrediyorlar. Uğruna ölürüz denilen bu takım için bilet parası vermek bu kadar zor mu- ifadesini kullandı.
    
     -Her hafta 80 bin TL ceza ödüyoruz-
    
     Süslü, taraftarların bilinçli veya bilinçsiz verdikleri zararlar yüzünden her hafta 80 bin TL ceza ödediklerini bildirdi.
     Süslü, açıklamasında şunlara yer verdi:
     Maç esnasında taraftarlarımızın küfürleri, sahaya attıkları yanan meşaleler, koltukların kırılması bile taraftarlarımızın Ankaragücü kulübüne bilinçli ya da bilinçsizce verdiği zararlardır. Zaten çıkmazda olan kulübümüz bütün bunlar için her hafta 80 bin liraya yakın ceza ödemektedir. Bu kulübü bu hale getiren, bu çıkmaza sokan sayın Cemal Aydına ve sayın Melih Gökçeke bu bir çağrıdır. Gelsinler bu kulübü soktukları çıkmazdan kurtarabilmek için bu fırsatı değerlendirsinler. Bizim koltuk sevdasında olmadığımızı ve kimsenin adamı olmadığımızı, sadece ve sadece Ankaragücülü olduğumuzu, bundan dolayı yönetim kurulu olarak toplanıp, 12 Aralık tarihine kadar delege kabulü yapmaya, 13 Aralık tarihinde de Olağanüstü Genel Kurul için tarih belirlemeye karar aldık. Bugünden itibaren Ben Ankaragücülüyüm diyen herkesi bu kulübün delegesi olmaya çağırıyorum.
    
     Muhabir: Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Ankaragücünde bedava bilet polemiği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER