Anneler Günü

Anneler Günü -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: "Toplumumuzun çekirdeği olan ailelerin bir arada bulunabilmelerini sağlayan en önemli güç annelerimizdir"


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, toplumun çekirdeği olan ailelerin bir arada bulunabilmelerini sağlayan en önemli gücün anneler olduğunu bildirdi.
     Canlı, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl Mayıs ayının ikinci pazar gününün "Anneler Günü" olarak kutlandığını anımsattı.
     "Bu evrensel ve anlamlı günde bizi hayata getiren, sevgisiyle büyüten, şefkatiyle ve sabrıyla ilk hayat eğitimini veren annelere minnetini, en kalbi duygularla göstermenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Canlı, şunları kaydetti:
     "Hayatımızın her anında sımsıcak yürekleriyle dünyamızı aydınlatan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, gelecek nesillerimizin mimarı, elleri öpülesi fedakar annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Annelerimiz, evlatlarının vatanına, milletine, faydalı birer birey olarak yetişmesi için verdikleri emek ve moral, her zaman yanımızda bizlere manevi destek olmuştur. En zor dönemlerimizde karşılaştığımız sorunlarımızı çözerken hep yanımızda yer alan annelerimizin bu gayreti sayesinde hayata karşı mücadele ederken direncimizi korumayı başarabilmişizdir. Toplumumuzun çekirdeği olan ailelerin bir arada bulunabilmelerini sağlayan en önemli güç yine annelerimizdir. Bu sayede aile içi ve toplumsal huzurumuzu muhafaza edebilmekte, toplumsal huzurumuzu muhafaza edebilmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle hayatımızın her anında bizleri verdikleri karşılıksız sevgi ve fedakârlıklarıyla bugünlere getiren annelerimizin ellerinden öpüyor, en içten duygularımla selamlarımı, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER