Anneleri cezaevinde olan çocuklar

Anneleri cezaevinde olan çocuklar -Lösemi hastası Solin ile epilepsi hastası Mirhat Onurun annesi Hanım Onurun avukatı tahliye için mahkemeye başvurdu


DİYARBAKIR (A.A) - KCK davasından tutuklu bulunan ve çocuklarından biri lösemi, biri de epilepsi hastası olan Hanım Onurun avukatı, müvekkilinin tahliyesi için Diyarbakırda mahkemeye başvurdu.
     Şırnakta KCKya yönelik operasyonlarda tutuklanan BDPli Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onurun avukatı Canan Atabay, Onurun çocuklarının sağlık durumunu gerekçe göstererek, 7. Ağır Ceza Mahkemesine başvurarak, tahliye talebinde bulundu.
     Mahkemenin dilekçeyi değerlendirdikten sonra bir karar vereceği belirtildi.
     Onurun lösemi hastası 5 yaşındaki kızı Solin ile epilepsi hastası 9 yaşındaki oğlu Mirhatın durumlarının basında yer almasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, twitter hesabından Cizredeki Solin kızımızla ilgili olarak birkaç girişimimi paylaşmak istiyorum. Hem Şırnak valimiz hem de Cizre kaymakamımızla görüştüm. Kaymakam bey aileyle benim adıma görüşmeye gitti. demiş ve Cizre Kaymakamı Şenol Kocada dün çocukları evlerinde ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi almıştı.
    
     Muhabir: Aziz Aslan / Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Anneleri cezaevinde olan çocuklar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER